Янчева къща е първата къща, която Ви посреща при влизане в село Делчево. От къщата се открива забележителна панорамна гледка към Гоцеделчевската котловина, а вътре луксът и финесът са съчетани с изчистен традиционен дизайн.

Комбинацията от дърво и камък придават на атмосферата топлота и комфорт, а запалената камина създава усещането за домашен уют. Отличните условия, които предлагаме на нашите гости, спокойствието сред прохладния планински въздух и панорамната гледка към долината ще гарантират Вашето вълнуващо и незабравимо изживяване.

Къщата е на 3 етажа, има двор с барбекю за прохладните летни вечери и допълнителна ВИП стая. За вашата пълноценна почивка имате на разположение всички удобства на съвременния свят – wireless, сателит, DVD, HD LCD телевизор.

На приземния етаж има стилна традиционна механа с капацитет 10-15 човека. Можете да използвате напълно оборудвания кухненски бокс за приготвянето на храна или можете да си поръчвате от нашето меню на прилични цени.

Къщата разполага и със самостоятелна ВИП стая с баня и тоалетна, където има голяма спалня, камина и телевизор.
Ако искате да изживеете един страхотен купон (рожден ден, празник или семейно събиране), романтична почивка или просто да избягате от забързаното ежедневие, то Янчева къща е винаги отворена за Вас.

с. Делчево

Село Делчево е китно селце кацнало на склона на Южен Пирин на 8 км. от град Гоце Делчев. Повечето къщи в селото са строени в архитектурен стил характерен за Българското възраждане и 26 от тях са паметници на културата.

Храна

Храната, която предлагаме в нашата къща е по предварителна заяква и по ваше желание. Използваме продукти внимателно подбрани от малки местни производители.